Tietoa meistä – yritys Watchia.fi:in takana

Ladataan...

Kuka on Watchia.fi?

Watchia.fi on seurausta Pohjoismaiden kahden suurimman brändikellojen jälleenmyyjien, norjalaisen Reverie AS:n ja tanskalaisen Reverie ApS:n, yhteistyöstä. Molemmat yritykset operoivat Pohjoismaissa useita arvostettuja kelloliikkeitä, kuten UrKompagniet.dk, Ure.dk, Klokkegiganten.no, Klockgiganten.se ja Klocker.se. Yritykset ovat rekisteröityjä ja niillä on toimistoja Tanskassa ja Norjassa, ja EU:n lainsäädännön alaisuuden vuoksi ne ovat velvollisia varmistamaan kuluttajien täyden turvallisuuden verkkokaupoissa.

Laajan valikoimamme takia pystymme tarjoamaan nopean toimituksen toisin kuin monet muut verkkokaupat, joilla ei ole runsaasti tuotteita varastossa. Kaikkien kellomerkkiemme virallisena jälleenmyyjänä voimme taata, kun asioit kanssamme, että saat aidon kellon jolla on virallinen takuu ja palvelu.

Kenen kanssa teemme yhteistyötä?

Toimitus - nopea toimtus PostNord:lla!
Kaikki tilauksemme lähetetään UPS:llä nopean toimituksen varmistamiseksi. Kaikki paketit saavat seurantanumeron, joten voit helposti seurata toimitusta verkossa. Näin varmistamme mahdollisimman suuren turvallisuuden sekä asiakkaillemme että meille.

Maksutavat
NETS varmistaa turvallisen maksamisen netissä. Maksut suomalaisilla ja kansainvälisillä luotto/pankkikorteilla ovat varmistettu suojatulla maksuyhteydellä. Syötettyjen korttien tiedot salataan SSL-protokollan (Secure Socket Layer) avulla. Turvallinen yhteys on osoitettu pienellä riippulukolla selaimen oikeassa alakulmassa. Watchia.fiilla ei ole minkäänlaista pääsyä korttisi tietoihin. Watchia.fi:ssä käyvät maksutapoina maksukortti, verkkopankki ja Klarna-lasku. Maksukortilla maksaminen: Maksukortilla maksettaessa kaikki tiedot lähetetään salattuina. Näin ollen tietoihin pääsee käsiksi ainoastaan NETS ja Klarna, jotka ovat Pohjoismaissa maksuja välittäviä tahoja. Watchia.fi ei siis näe kortin tietoja missään vaiheessa.

Sivustollamme käyvät maksuvälineinä seuraavat kortit:

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron

Emme veloita lisäkuluja kortin käyttämisestä. Verkkopankissa maksaminen: Verkkopankissa maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Watchia.fi verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla verkkopankeilla:

 • Nordea
 • OP
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Aktia
 • S-Pankki
 • Säästöpankki

Emme veloita lisäkuluja, kun maksat verkkopankin kautta. Käytämme verkkopankkien pankkipainikkeiden tarjoamiseen Klarnaa.

KlarnaLasku/Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden laskulla tai osamaksulla maksamiseen yhteistyössä Klarna Ab -laskupalvelun kanssa. Kun valitset maksutavaksi Klarnan, saat tilatut tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Lasku erääntyy 14 päivän kuluttua. Jos valitset maksutavaksi laskun tai osamaksun, voit tehdä tilauksia ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun on oltava vähintään 20-vuotias tilauksen teon hetkellä. Laskun saadessasi voit valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla laskussa näkyvän vähimmäissumman kerran kuussa. Osamaksun korko on 19,2 prosenttia vuodessa. Tarkastamme luottotiedot tilauksen teon yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitamme muistutusmaksun ja viivästyskorkoa.

Lue lisää Klarna lasku- ja osamaksusta seuraavista linkeistä:

Klarnan yleiset luottosopimusehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Kellomerkit
Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme uusimmat kellomallit ja takaamme, että kaikki kellot ovat aitoja. Siksi pyrimme ostamaan suoraan valmistajilta ja heidän virallisilta edustajiltaan. Tarjoamme samalla nopeaa ja tehokasta asiakaspalvelua. Tällä hetkellä olemme virallisia jälleenmyyjiä seuraaville merkeille:
Adidas kellot, Aistrup kellot, Armani kellot, Beco watchwinders, Bulova kellot, Carrie Taylor kellot, Casio kellot, Calvin Klein kellot, Certina kellot, Citizen kellot, Daniel Wellington kellot, Diesel kellot, DKNY kellot, Dyrberg/Kern kellot, Festina kellot, Ferrari kellot, Fossil kellot, Gant kellot, Garmin kellot, Gucci kellot, Hugo Boss kellot, Inex kellot, Kate Spade kellot, Kerbholz kellot, Komono kellot, Kronaby kellot, Lacoste kellot, Lars Wivallius kellot, LEGO kellot, Michael Kors kellot, Nixon kellot, Oris kellot, Police kellot, Prevetti kellot, Raymond Weil kellot, Seiko kellot, Skagen kellot, Spartos kellot, Suunto kellot, Swiss Military Hanowa kellot, Tommy Hilfiger kellot, Tissot kellot, Triwa kellot, WeWood kellot, WobL kellot

Jos ostat jonkun näistä tuotteista, alla oleva firma turvaa sinut kuluttajana.

Seiko casio skagen citizen fossil Paul Rich oceanx gant boss tommy hilfiger maserati michael kors oris vincero movado

Administration Denmark
Reverie ApS
Generatorvej 8F, 1,th
2860 Soeborg
Denmark
CVR Denmark: 33260954
E-mail: Use the form here

Administration Norway
Reverie AS
Eidsvaagbakken 1
5105 Eidsvaag i Aasane
Norway
Org.nr: NO.912652815.MVA

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: