Takuu - Huolto

Ladataan...

Kun ostat meiltä, sinulla on 24 kuukauden reklamaatio-oikeus.

Jos valituksesi on perusteltu, tarkoittaa se, että voit joko saada korjauksen, vaihdon, rahat takaisin tai alennuksen tilanteesta riippuen.

Sinun täytyy reklamoida "kohtuullisen" ajan kuluessa siitä, kun olet havainnut virheen. Jos reklamoit kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta, valitus on aina ajankohtainen. Jos valitus on perusteltua, hyvitämme (kohtuulliset) toimituskulut. Tuote on aina palautettava asianmukaisessa pakkauksessa ja muista vastaanottaa kuitti lähetykseen, jotta voimme palauttaa lähetyskulut.

Suosittelemme sinua täyttämään reklamaatiolomakkeen ennen kuin kello lähetetään meille. Kun palautat tuotteen, anna yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta. Jos vahinko ei ole kelvollinen valitus tai takuu kattaa, saat korjaustarjouksen. Sinulla on siis 14 päivää aikaa hyväksyä tai hylätä tarjous.

Jos hylkäät tarjouksen vaadimme kaikkien mahdollisten postimaksujen ja käsittelymaksujen kattamista kunnes kello lähetetään takaisin sinulle (vähintään 50 euroa).

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: