Ota yhteyttä

Ladataan...

Ota yhteyttä

Ole hyvä ja täytä kaikki kentät jonka jälkeen paina "Lähetä"

Huom!
Perusteettomista reklamaatioista veloitamme 50 euron käsittelykulut. Reklamaatio on perusteeton, mikäli vaurio on itse aiheutettu tai kyseessä on normaali kuluminen. Tutustu merkkien reklamaatiokäytäntöihin klikkaa tästä.

Tämän tekstin alta löydät kolme yleisintä kysymystä ja vastaukset niihin. Klikkaa kysymystä nähdäksesi vastauksen.
Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, voit lähettää kysymyksesi meille alempana olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

 1. Ostin juuri kellon, mutta nyt tuotteen kohdalla lukee jälkitoimitus/loppuunmyyty. Mitä tämä tarkoittaa?

  Heti kun olet tehnyt ostoksesi, järjestelmä vähentää automaattisesti varastolistasta yhden kappaleen, eli sinulle varatun tuotteen. Jos varastossa on ollut vain yksi kappale jäljellä, varastotilanne päivittyy nollaan, jolloin tuote ilmoitetaan loppuunmyydyksi. Mutta ole huoletta, tämä koskee vain tulevia ostoksia. Kellosi lähetetään viivytyksettä matkaan (jos tilaus tehdään ennen klo 16), ja kello tulee postissa seuraavien päivien kuluessa.

 2. Miten saan säädettyä rannekkeen sopivaksi?

  Suosittelemme ranteen säätötyökalua::
  Työkalu metalli rannekellon lyhentämiseen

  Näin voit helposti poistaa linkkejä rannekoru kello itse:

  Skannaa vain kuitti tai ota kuitista kuva kännykkäkameralla ja lähetä tilausnumero ja kuitti osoitteeseen support@watchia.com.
  Voit lähettää kuitin myös fyysisesti postin kautta, mutta muista siinä tapauksessa laittaa kirjeeseen mukaan myös laskun kopio.

 3. Kello ei sopinutkaan minulle. Miten voin palauttaa kellon?

  Tutustu palautusoikeutta koskeviin ohjeisiin kohdassa kaupan ehdot. Haluamme painottaa, että kaikki palautukset on lähetettävä track&trace pakettina (mahd. palautustarrallamme varustettuna). Jos palautus lähetetään postimerkeillä ilman track&trace-toimintoa, lähetys on omalla vastuullasi. Palautuslomake on ensin täytettävä asian käsittelyn nopeuttamiseksi.


Jos sinulla on kysymyksiä, nämä voivat mahdollisesti olla avuksi:


Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: