Palautus ja Vaihto

Ladataan...

Kuluttajana sinulla on 14 päivän palautusoikeus, kun asioit meidän kanssa

Palautusmääräaika päättyy 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Jos olet tilannut useita tuotteita yhdessä tilauksessa, mutta ne toimitetaan erikseen, määräaika alkaa viimeisen tuotteen vastaanottamisesta. 

Määräaikaan sisältyy, että sinulla on 14 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittaa meille, että haluat palauttaa ostoksesi. Voit lähettää sähköpostin osoitteeseen support@watchia.com tai hyödyntää palautuslomaketta.

Et voi palauttaa ostosta ilmoittamatta meille. Ilmoituksen on sisällettävä nimi, osoite, sähköpostiosoite ja tilausnumero. Varmista, että liität pakettiin kirjallisen ilmoituksen, jos palautat kellon meille. Olemme valmistaneet lomakkeen laskun yhteydessä jonka vastaanotat oston yhteydessä.

Ostoksen peruuttaminen osittain

Jos olet ostanunt useamman tuotteen meiltä, on sinulla mahdollisuus palauttaa yksi tai useampi tuote, vaikka ne on ollut samassa tilauksessa.

Huomioi, että emme kata toimituskuluja, kun palautuat osan ostoksestasi.

Palautus

Kun olet ilmoittanut meille, että haluat palauttaa ostoksesi, on sinulla 14 päivää aikaa lähettää tuote meille. Sinun täytyy itse maksaa, että paketti palautetaan ja olet vastuussa mahdollisista vahingoista kuljetuksen aikana. Säilytä siis postituskuitti ja seurantanumero. Maksat ise kulut palautuksen yhteydessä kun peruutat ostoksesi (ellei muuta ole sovittu). Jos käytät pakettiamme uudelleen, varmista, että kaikki vanhat viivakoodit on yliviivattu.

Tuotteen tila, kun palautat 

Jos palautat käytetyn tai vahingoittuneen tuotteen (mukaan lukien pakkaukset ja käsikirjat), vähennämme vastaavan määrän.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa, kuin se oli tilauksen saapuessa asiakkaalle ja näin ollen myyntikuntoinen. Tämä koskee tuotteen lisäksi tuotteen mukana mahdollisesti tulleita muita materiaaleja, esimerkiksi käyttöohjeita ja alkuperäistä pakkausta. Jos nämä ehdot eivät täyty, tuotteen palautusoikeus mitätöityy.

Suosittelemme, että palautat tuotteen alkuperäisessä pakkauksessa.

Ostosumman takaisinmaksu
Jos perut ostoksesi, saat rahasi takaisin. Jos tuotteen arvo on laskenut, vähennämme määrän, josta olet vastuussa. 

Palautamme kaikki maksut jotka olemme vastaanottaneet sinulta, sisältäen toimituskulut (tosin emme ylimääräisiä toimituskuluja siinä tapauksessa, että olet valinnut toisen toimitusmuodon kuin edullisimman perustoimituksen) viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen ostoksen perumisesta. Palautamme rahat samalla maksumenetelmällä, jota käytit oston yhteydessä, ellemme ole sopineet jotain muuta.

Voimme pidättää takaisinmaksun kunnes olemme vastaanottaneet tuotteen, ellet lähetä meille todisteen palautuksesta.

Lähetä tuote seuraavaan osoitteeseen:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark

Vaihto

Tarjoamme 14 päivän vaihto-oikeuden tuotteen vastaanottamisen jälkeen (ellei jotain muuta ole sovittu). Vaihdon yhteydessä ei ole hallinointimaksua. Samat ehdot liityen tuotteen kuntoon pätevät. Sinun on kerrottava meille minkä kellon toivot vaihdon yhteydessä ja ilmoittaa nimi, osoite, sähköposti ja tilausnumero. Jos uusi kello maksaa vähemmän kuin palautettu kello, siirrämme erotuksen käytetylle luottokortile. Jos uusi kello maksaa enemmän, lähettämme linkin sähköpostilla, jossa erotus voidaan maksaa. Tämän jälkeen uusi kello lähetetään.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: